Bowling för nöje

Bowlingdisco

Vill man skruva upp idén om bowlingkalas så kan man rentav ställa till med ett bowlingdisco. Alla förutsättningar för detta finns hos de flesta bowlinghallar, såsom högtalare med bra ljud och rätt belysning.

Bowling lämpar sig väl att kombinera med upptempomusik och dans. Finns det inte ett uttalat dansgolv så be att få flytta undan några bord och stolar och skapa ett dansgolv själv. Kanske har du någon oanad talang i bekantskapskretsen som kvalar in till disco-VM, vilket senast gick av stapeln i Örebro hösten 2018.

Var det inte så att musikvideon till Madonnas ”Hung Up” (den med samplingen från ABBA:s, ”Gimme gimme gimme”) utspelade sig i en bowlinghall? Åtminstone är det någon liknande miljö, där hon far omkring på ett par rullskridskor. Bowlinghallar är som gjorda för disco.

Man behöver inte anlita en professionell DJ utan det räcker med att skapa en skön lista på Spotify. I annat fall finns det säkert någon bekant eller bekants bekant som mer än gärna ställer upp som hobby-DJ, så har du allt du behöver för ditt bowlingdisco.

Disco behöver inte med nödvändighet innebära en helkväll med enbart discolåtar. Nej, välj det som passar dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *