Bowling för nöje

Bowla på kalaset

Idag är det allt fler som väljer att anordna barnkalas på aktivitetscenter istället för i det privata hemmet. Den främsta fördelen är att man som förälder slipper planera och kan få hjälp med allt från aktivitet till mat och dryck.

Bowling är en aktivitet som de allra flesta barn tycker är väldigt rolig och det finns många bra bowling hallar att välja mellan. Testa att söka på bowling Stockholm så kommer ett flertal upp! På alla bowlinghallar runt om i staden kan du dessutom få låna både skor och bowlingklot, så att du och barnen slipper ha med sig egna. Här kan du även hitta mat och dryck och det är inte ovanligt med musik på bowlingbanan, för att göra upplevelsen lite roligare. Hos La Botanica kan du dessutom bowla med cirkustema! Kul!

Fördelar med att spela bowling på kalaset

Det finns flera fördelar med att anordna barnkalaset i en bowlinghall.

1. Du får hjälp med allt från tårta till mat och dryck för hela sällskapet.

2. Du betalar ett fast pris för antalet deltagare och slipper således extra kostnader.

3. Du behöver inte tänka på att agera lekledare och komma på lekar, eftersom bowlingen är aktiviteten.

4. Både skor och bowlingklot finns på plats att låna.

5. Alla barn kommer att ha riktigt roligt!

Vad kostar ett bowlingkalas?

Priset för ett bowlingkalas kan variera väldigt mycket beroende på vilken bowlinghall du vänder dig till och vilka olika erbjudanden som finns tillgängliga. Det bästa är att kolla in hallarnas hemsidor eller slå en signal för att se vad som gäller. Ett pris på 1500 kronor och uppåt är inte ovanligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

bard