Okategoriserade

Bowling på möhippan!

Möhippor handlar om vänskap, skratt och skoj och innebär ofta en heldag fylld med roliga aktiviteter! Så vad passar bättre än att bowla! Bowling passar alla typer av personligheter och oavsett om man är sportig eller inte så kommer hela tjejgänget ha fantastiskt roligt!

Planering av möhippan

Fundera över om ni vill ha hela bowlinghallen för er själva under ett par timmar eller om ni är ute efter att på klassiskt sätt skämma ut bruden något framför främmande människor och bara behöver ett par banor. Oavsett så se till att boka i god tid! Se till också att välja en bowlinghall som serverar mat och dryck och reservera en egen liten hörna och dekorera för kalas med till exempel roliga ballonger, konfetti och girlanger!

Roliga lekar

Klassisk bowling är roligt nog men ni kan också skoja till det lite extra för den blivande bruden.

Varför inte köra bowling med ögonbindel eller bowling med inoljade händer!

Andra populära lekar är att bowla hoppandes på ett ben, baklänges eller krypandes. Kom ihåg att ge stjärnan för dagen ett alldeles för tungt klot och sätt bowlingskorna på fel fot! Många bowlinghallar spelar musik och har lite discobelysning så det är inte alls fel att dansa och sjunga medan ni bowlar. Är det fler personer i bowlinghallen så dra gärna igång lite limbo och involvera alla i gemenskapen och glädjen.

Mat och dryck

På möhippor ska det givetvis serveras skumpa och se till att det finns gott om snacks hela tiden att mumsa på. Bowlinghallar har perfekt mat för möhippor och många kan dessutom servera en riklig buffe och då ska givetvis den blivande bruden matas eller ha bakbundna händer när hon försöker äta. När ni sitter och äter så är det dessutom det perfekta tillfället för att hålla tårdrypande nostalgiska tal i brudens ära.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

bard