Bowling för träning

Bowla med kollegorna i Stockholm

Något av det roligaste som finns att göra med sina kollegor är att åka och bowla. Genom att bowla kan alla anställda släppa jobbet och bara umgås. Dessutom behöver ingen fokusera på att laga mat och förbereda en massa. Därför kommer denna artikel kolla närmre på de olika fördelarna med att bowla med kollegorna.

Hitta en bowlingbana nära kontoret

Det första som bör göras är att hitta en bowlingbana som ligger nära kontoret. Numera erbjuder företag som https://helio.se/ fantastiska företagslokaler i flera olika delar av Stockholm. Det är bland annat möjligt att hyra lokal vid Hötorget, varpå möjligheterna att bowla är många i närheten av kontoret. Genom att kolla upp en bowlingbana i förväg är det enkelt att gå dit direkt efter jobbet.

Boka bana i förväg

När bowlingbanan väl är identifierad kan det vara bra att boka banan i förväg. Detta går vanligtvis att göra både via telefon eller e-post. Genom att boka banan i förväg behöver man inte oroa sig för att den kommer vara full när man väl kommer dit. Detta är synnerligen viktigt om hela kontoret ska följa med och bowla. Annars finns det risk att man måste vänta på att en bana ska bli ledig, vilket kan ta lång tid vissa kvällar.

Planera maten

När ett företag åker och bowlar sker detta oftast på kvällen efter arbetsdagen. Det innebär att många kommer vara hungriga. Därför är det viktigt att planera maten inför kvällen. En del bowlingställen erbjuder en buffé som en del av ett paketpris. Men en del bowlingställen har bara bowlingbanor, vilket innebär att man måste planera middagen separat. Att bowla tar generellt sett bara 1-2 timmar, så det bästa är att äta efteråt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

bard