Bowling för träning

Bowling – den perfekta dejtaktiviteten

Ska du träffa en flört för första gången, eller hitta på något kul med din partner? Se då till att överraska med något speciellt för att få en så bra upplevelse som möjligt. Det måste finnas möjlighet till konversation, samtidigt som man vill hitta på något mer spännande än att bara sitta still. Det är heller aldrig fel att ta sig tid för den efterlängtade kompisdejten, som allt för sällan blir av. Bowling är den perfekta aktiviteten för att ha lagom med samtal och rörelse. Ett val för den som vill få ut det bästa av en utekväll.

Ibland kan det kännas lite tråkigt med det klassiska biobesöket och den påtvingade konversationen om vad man tyckte om filmen efteråt. Då passar det bättre att hitta på något mer spännande att göra tillsammans. Kanske hittar du din perfekta dejt med hjälp av till exempel Dejtingsidor.nu och går till närmaste bowlinghall! Det är alltid ett bra alternativ att utföra en aktivitet under en dejt, särskilt om det är första gången ni ses och nervositeten är lite extra närvarande. Då är det skönt att göra något aktivt för att undvika utdragna konversationer som riskerar att skapa stel stämning när samtalsämnena tar slut. Det är dessutom alltid bra med lite extra rörelse i vardagen för att må så bra som möjligt tillsammans med sin dejt.

Upplägget när man bowlar kan varieras för att passa alla. Man kan spela så mycket man hinner under en begränsad tid eller göra upp i ett bestämt antal set. På så sätt går det att välja hur stor del av dejten som ska bestå av själva bowlingen. Kanske hinner man också med att hänga i hallen för att käka eller dricka något gott.

Tveka inte att bjuda ut din dejt på en bowlingrunda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

bard