Okategoriserade

Bowla med din dejt

Människor gillar verkligen nätdejting och det är knappast förvånande med tanke på hur enkelt det är att använda dejtingsidor. Nätdejting gör det möjligt att lära känna en potentiell partner utan att ens behöva lämna ditt hem. Miljontals svenskar har nätdejtat och det är speciellt vanligt bland unga. Ungefär var tionde svensk har nätdejtat det senaste året och bland 16-25-åringar är det en tredjedel som har gjort det.

Topp 4 populära dejtingsajter

Du kommer att hitta många dejtingsajter och fyra av de bästa och mest populära är:

  • Match.com – Den mest använda dejtingsajten i världen med över en halv miljon medlemmar bara i Sverige.
  • Ourtime – För dig som är lite äldre och letar efter en ny partner finns denna dejtingsajt för alla som är 50+.
  • E-darling – Om är ambitiös med höga förväntningar i ditt sökande av partner kommer du att uppskatta E-darling. Här hittar du singlar med samma ambition som du.
  • Elitsinglar – Precis som namnet antyder riktar sig denna dejtingsajt till välutbildade och seriösa singlar som söker ett långvarigt förhållande.

Läs mer om ovanstående dejtingsajter på Hittakärleken.se för att veta vilka fördelar och styrkor var och en har. Hittakärleken.se erbjuder massor av nyttig information om dejting och bästa sätten att träffa en ny partner. Här får du också svar på vanliga funderingar kring dejting på nätet och tips på hur du lyckas, så tveka inte att klicka in på denna sida för att komma igång med nätdejting.

Bjud din dejt på bowling

Även om den första kontakten görs online kommer du och din dejt att förr eller senare att behöva träffas i verkliga livet. Den första träffen är avgörande och det gäller att göra ett positivt första intryck för att komma på en andra dejt. Ett tips är att bjuda din dejt på bowling. Bowling är en avslappnande och kul aktivitet som är perfekt för att lära känna en ny person. Konversationen kommer att flyta på mer naturligt jämfört med en middag och du kan bara njuta av sällskapet.

Om du skulle vara nybörjare på bowling är den goda nyheten att det faktiskt kan vara roligare om ingen är proffs. Det kommer att generera många skratt under spelet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

bard