Bowling för nöje

Bowlingkalas

Fira bör man. Både födelsedagar och andra bemärkelsedagar. Eller bara fira att man har varandra. Ställ till med kalas! Varför inte ett bowlingkalas. Speciellt om de man bjuder samman inte känner varandra så bra så kan det vara bra med en avdramatiserande aktivitet som bowling.

När man ställer till med kalas bjuder man människor som på olika sätt står en nära. Vad är mer roligt och värmer hjärtat än att dessa fantastiska människor också får en chans att träffa och lära känna varandra. Så passa på att sätta ihop lag av människor du tror kan ha utbyte av varandra. Varför inte slänga in lite matchmaking? Vem vet, kanske kan kärlek uppstå på just det bowlingkalas du ställer till med.

Enligt Aftonbladet så firade Mia Parnevik sin 50-årsdag genom att spela bowling tillsammans med maken, Jesper Parnevik.

Bowlingkalas passar alla åldrar och alla typer av bemärkelsedagar. Så här i studenttider, varför inte fira studenten tillsammans med nära och kära genom att spela bowling tillsammans. Många bowlinghallar har festlig discobelysning och möjlighet att spela musik med bra ljud. Så sätt ihop favoritspellistan och kör igång.

Men likaväl kan man ställa till med barnkalas i en bowlinghall. Popcorn, mjukglass och hamburgare med pommes frites är allt som behövs, utöver själva bowlingen. Det är i nuläget vanligt med barnkalas på alla dessa otaliga lekland som poppar upp över vårt land. Så varför inte hitta din egen twist på denna trend och ställa till med bowlingbarnkalas. Om det är känsligt med tävlingar, att man är orolig att detta ska förstöra stämningen så kan man välja att hoppa över det momentet och enbart göra det som en rolig, prestigelös aktivitet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *