Imperial Lanes Bowling i Stockholm
Imperial Lanes
Startsida Restaurang Sportbar Företag Bowling Boka online
 Lunch   A la carte   Dryckesmeny   Bowlingmenyer   Barnkalas   Festlokal   Julbord 
 

Restaurang i NackaVälkommen till vår restaurang på Imperial Lanes i Nacka. Vi har en inbjudande restaurang i en gemytlig miljö med fin utsikt över Sickla och Järlasjön, högst upp i Magasinet, Sickla Köpkvarter. Se oss på YouTube Imperial Lanes - mer än bara bowling
A la carte restaurang med uteterass Vi serverar lunch mån-fre och a la carte varje dag. Vid lunch erbjuder vi en gratis serie bowling i mån av plats och er tid. Ät en god lunch med val från vår grill eller en av våra övriga dagens rätt. I priset ingår också en fräsch salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe.

Kvällstid erbjuder vi vår fina a la cartemeny där vår grill står i centrum, och för större grupper och företag har vi också förmånliga menypaket som inkluderar bowling (se Företag).
Imperial Lanes bokningsregler
Vid förbeställning av mat måste avbokning ske via telefon senast 4 timmar före bokad sittning. Senare avbokning debiteras med 100% av förbokat värde.
Om du bokar bowlingbanor i samband med din bords- reservation, tänk på att ni behöver ca 15 minuter för att hitta skor och klot innan spelet drar igång.

För större sällskap och företag använder Imperial Lanes SHR:s bokningsregler shr.pdf
Nyheter
Från Veckans till Dagens och Shoppinglunch!
Numera kör vi dagens lunch må till fre med nya rätter av kött, fisk, pasta, veg och omelett varje dag, samt lite annat gott och blandat, och på helger kör vi Shoppinglunch 11-15!

Facebook
Följ oss för kommande event, nyheter, tävlingar och erbjudanden.


Öppettider:
Mån - tor 10.30 - 23.00
Fredag 10.30 - 01.00
Lördag 10 - 01
Söndag 10 - 20
Fre-Lör från kl 19:
Över 18 år eller i målsmans sällskap.


Imperial Lanes
info@imperiallanes.se
Boka online

SitemapDela på facebook